Diensten

Software: Adviseurs-portal

SamenGroen heeft een rekenmethodiek ontwikkeld die de gebruikers in staat stelt, om van energiebesparende maatregelen de besparing juist te kunnen berekenen. Ook het effect van gestapelde / meervoudige maatregelen is in deze rekenmethodiek voorzien. Beheerders gebruiken het Adviseurs-Portal als verduurzamingsplatform voor VvE's en appartementen.

Advies

Onze gebruikers van het AdviseursPortal zullen als koplopers nieuwe mogelijkheden vinden om verduurzaming op een andere meer effectieve manier te benaderen. Denk hierbij aan de belangen van, het betrekken van, en interactie met klanten, stakeholders en branchegenoten.

Onze inzichten delen wij graag om deze gebruikers te versterken in hun ambitie om verduurzaming te versnellen en zekerheden te bieden. Daarom adviseert SamenGroen op strategisch en tactisch niveau om concrete resultaten te boeken.

Wij bieden heldere en resultaat gerichte oplossingen om goed in te spelen op de veranderde markt, klant, wet & regelgeving en eigen doelstellingen. Advies services: visie ontwikkeling, strategie ontwikkeling , programma management, project management, organisatie ontwikkeling.