Gebruikers

SamenGroen voor Aannemers

Voor Aannemers die met zekerheid de markt van verduurzamingsmaatregelen willen benutten, biedt SamenGroen een integrale benadering, die zowel de concurrentie positie als de risico beheersing verbetert.

Waar andere oplossingen het gedrag / gebruik van de woning niet correct beschouwen, legt SamenGroen dit juist bloot. Hierdoor kan de aannemer zijn gebouwgebonden prestatie met zekerheid garanderen aan eindgebruikers en opdrachtgevers. Deze zekerheid verhoogt de verkoopbaarheid van woningen en maakt extra dienstverlening aan kopers mogelijk.

Samengroen voor de Consument en Zakelijke Opdrachtgever

Voor consumenten en zakelijke opdrachtgevers die het juist advies wensen voor hun specifieke verduurzamingsambitie, om zonder risico geld en tijd te investeren door het verkrijgen van echte zekerheid door een verzekerde energieprestatiegarantie.

Waar voorheen toezeggingen en beloftes door de aannemer zelf voldoende zekerheid moeten bieden, zijn nu harde prestatiegaranties op de investering mogelijk. Het bewijs is de afgifte van een garantiecertificaat door SWK of BouwGarant (onafhankelijke Garantie Instituten)

SamenGroen, Samen met u de volgende stap zetten

SamenGroen en de Adviseur

Voor adviseurs, die hun opdrachtgevers adviseren bij de realisatie van verduurzamingdoelstellingen, door gebruik te maken van een integrale oplossing, die leidt tot te garanderen energieprestatie.

Waar andere oplossingen leverancier afhankelijk zijn en zekerheid bieden in de vorm van een belofte, biedt SamenGroen een unieke oplossing om op voorhand de prestatie van maatregelen te berekenen; dit om opdrachtgevers juist, onafhankelijk en transparant te adviseren, om zo energie prestatie onder de EPG-regeling te garanderen.

SamenGroen voor Woningcorporatie en Belegger

Voor Woningcorporaties en Beleggers die zekerheid en garanties willen bij hun investeringen in verduurzamingsmaatregelen, biedt SamenGroen een integrale oplossing om de waarde van hun vastgoed portefeuille te verhogen.

Waar eerder de belofte van de aannemer zekerheid moest bieden, wordt nu een EPG garantie regeling aangeboden met een onderliggende erkende rekenmethodiek. Deze oplossing is uniek en beoogd de verduurzaming en waardeontwikkeling van vastgoed te versnellen en te garanderen.